Krajevna skupnost Adlešiči

IDEJE KRAJANOV   -- Sporočite svojo idejo ali pobudo in soustvarjajte življenje v Adlešičih.


Kaj so piškotki?

Piškotki so podatki, ki se ob uporabi spletne strani shranijo v vaš spletni brskalnik. Vsak piškotek nosi določeno vrednost (niz znakov), ki ima na strežniku določen pomen. Piškotek je lahko začasen, kar pomeni, da se po določenem času ali ob zaprtju spletnega brskalnika izbriše. Trajni piškotki pa v vašem spletnem brskalniku ostanejo shranjeni dokler jih sami ne izbrišete. Tehnologija piškotkov nam omogoča nadzor vaše dejavnosti na spletni strani, hkrati pa vam lahko s tem ponudimo boljšo funkcionalnost spletne strani. Nekaterih stvari pa vam brez uporabe piškotkov ne moremo zagotavljati, zato so piškotki nujni za delovanje naše spletne strani.

Varnost uporabe piškotkov

Uporaba piškotkov je neškodljiva, zato je strah pred okužbo z virusi odveč. Piškotki tudi ne vsebujejo in ne zbirajo nobenih informacij o uporabniku ali njegovi dejavnosti na spletu. Zbrane podatke shranjujemo samo zase in jih ne posredujemo tretjim spletnim stranem. Če kljub temu ne želite uporabljati piškotkov, onemogočite njihovo uporabo v spletnem brskalniku ali pa uporabite zasebni način brskanja.

Pomen naših piškotkov

  • _ga: Identifikacijska številka uporabnika in časovna oznaka vstopa na spletno stran. Ta podatek potrebujemo za spremljanje analitike.
  • _gat: Dodaten podatek o uporabniku, ki ga uporabljamo za spremljanje analitike. Piškotek poteče po 10-ih minutah od vstopa na spletno stran.
  • _ctray: Podatek o tem ali naj se ob obisku spletne strani prikaže tudi obvestilo o uporabi piškotkov. Kadar piškotek ni nastavljen, se obvestilo pokaže.


Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam omogočimo čim boljšo izkušnjo. Več o tem.